KARRIERE

LITT OM OSS

Prospekt Eiendomsmegling AS ble etablert vinteren 2005. Selskapet ble den gang grunnlagt med den overbevisning om at stifterne hadde kunnskapen, iveren og de personlige egenskapene som skulle til for å kunne levere en meglertjeneste som kvalitetsmessig var bedre en hos konkurrentene. Vi har brukt tid på å utviklet et selskap og et tilhørende konsept som vi i dag er svært stolte av.

Prospekt Eiendomsmegling AS er et selvstendig eiendomsmeglerkontor lokalisert midt i senter av de store boligmassene i Rælingen kommune. Vi holder til på det lokale "kjøpesenteret" hvor det er ca. 2.500 besøkende hver dag. Vi sitter i flotte, nyoppussede lokaler, svært synlig for lokalbefolkningen. Vårt lokalområde er Rælingen, men vi selger også mange boliger i Oslo og på øvrige deler av Romerike. Vi har et unikt og svært konkurransedyktig salgskonsept med tilhørende flott profilmateriell som våre kunder setter stor pris på. I og med at vi ikke er en del av en kjede er vi heller ikke avhengig av å betale kostbare franchiseavgifter m.m. Hos oss er det fokus på høy arbeidsmoral, trivsel og medmenneskelighet. Gode betingelser for dyktig personell er en selvfølge. 


LEDIG STILLING

Vi i Prospekt Eindomsmegling er for øyeblikket på utkikk etter 2 dyktige eiendomsmeglere. Eiendomsmeglerene vi ser etter bør ha lang transaksjonserfaring med gode resultater. Vi er også interessert i å komme i kontakt med nyutdannede eiendomsmeglere. Kunne du tenke deg å jobbe hos oss? Ta kontakt for en hyggelig samtale. Alle henvendelser blir behandlet konfedensielt.
                
KONTAKT OSS
BOLIGSTYLING
Interiørdesignere hjelper deg med boligstyling.
LOKAL MARKEDSFØRING
Unik lokal markedsføring av din bolig.
KARRIERE
Er du jakt etter ny jobb? Ta kontakt med oss.
KONTAKT
Trenger du hjelp med noe? Ikke nøl med å ta kontakt!