REFERANSER

REFERANSER - TILLITT HELE VEIEN

Dersom du innhenter tilbud på eiendomsmeglertjeneste fra Prospekt Eiendomsmegling får du automatisk også en referanseliste over eiendomsmeglerens siste gjennomførte salg. På listen finner du blant annet informasjon om salgspris oppnådd, adresse og kontakt-opplysninger til oppdragsgiver m.m. Om ønskelig kan du kontakte oppdragsgiverne som nylig har benyttet våre tjenester. Dette for at du som ny kunde skal kunne forsikre deg om at vår tjeneste leveres med imponerende presisjon og nøyaktighet hver gang.

VI JOBBER FOR Å IMPONERE

Vi har brukt tid på å utviklet et selskap og et tilhørende konsept som vi i dag er svært stolte av. Siden vi startet har vi solgt eiendommer for over 1 milliard. Hovedsakelig skyldes dette en kontinuerlig strøm av anbefalinger fra kunder som tidligere har benyttet våre tjenester. Brorparten av vår oppdragsinngang er fundamentert i nettopp kunders anbefalinger. Anbefalinger får vi fordi vi leverer hver gang, samt at vi gir en rekke konkrete garantier. Nedenfor har vi samlet et knippe av våre tidligere kunders uttalelser om hvordan de har opplevd våre tjenester. Blir din uttalelse den neste?


   
COLLETTS GATE 8

"Kan varmt anbefale Prospekt Eiendomsmegling - hvis du er opptatt av profesjonalitet, kunnskap, trygghet - og ønsker å gjøre et godt salg! Vi var superfornøyde med salgsprosessen." Kjersti Salvesen.  

THURMANNS GATE 13 A
"Salgsprosessen ble håndtert på en profesjonell, enkel og ryddig måte. En kunnskapsrik og alltid positiv megler som gjorde en fenomenal jobb. Tusen takk for all hjelp!" Ann-Kristin Haugen & Ulf Axelsson.
HANS RUSTADS VEG 1
"Prospekt Eiendom gjorde en flott jobb! Det var kvalitet og kvalitets- sikring i alle ledd. Vi er veldig fornøyde med den profesjonelle og engasjerte måten salget ble gjennomført på!" Steffen Brenna & Marita Skraamo
JAKOBSBRÅTAN 52 B

"Prospekt Eiendom gjorde salgsprosessen til en trygg og kvalitetssikker prosess for oss. Vi fikk en meget personlig oppfølging og presentasjonen av leiligheten hadde det lille ekstra. Beste anbefaling." Kristian & Line

JAKOBSBRÅTAN 54 A

"Prospekt eiendom gjorde det lett for oss å selge vår leilighet. Alt var profft og godt gjennomført. Anbefales på det varmeste." Arild og Birgit

SUNDHAGAVEGEN 2
"Kommer helt klart til å bruke Prospekt Eiendom ved en senere anledning. Megleren var alltid tilgjengelig, veldig engasjert og behjelpelig med alt! Et meglerfirma med utrolig god service som anbefales videre." Lene Granås.
VIDARSGATE 18 B

"Vi valgte Prospekt Eiendom basert på svært gode referanser. God service, tett oppfølging, tydelig kommuni-kasjon, nøyaktighet og etter-rettelighet. En tjeneste med høy kvalitet!" Hilde og Anders.

MYRHAUGEN 33

"Vi er meget fornøyd med det arbeidet megler gjorde for oss, gjennom hele salgsprosessen. Bruker de gjerne igjen" Thomas og Benedikte.
 

SELJEVEIEN 1
«Prospekt Eiendom har solgt 3 enheter for oss. Meget godt fornøyd med prosessen og resultatet alle ganger. Vi har også vært på visning hos Dag Finstad. Han fremstår som profesjonell og ryddig» Eva og Terje.
GLIMMERVEGEN 61

"Prospekt Eiendomsmegling skårer veldig høyt på oppfølging av interessenter fra start til mål. Anbefaler de videre og benytter de gjerne igjen ved en senere anledning" Lars Løken.

ØSTERLIVEIEN 64 B
"Vi har benyttet Prospekt Eiendom tre ganger. Anbefales på det varmeste. Prosessen er alltid forutsigbar og leveres med høy profesjonalitet og kvalitet. Oppnådd meget god pris for oss alle tre ganger". Ulf.
SUNDHAGAVEGEN 1

"Valget var enkelt! En profesjonell megler satte våre interesser i fokus. Prosessen ble utført langt utover våre forventninger! Vi har allerede anbefalt Prospekt Eiendom videre, og vil gjøre det i fremtiden." Trine

BOLIGSTYLING
Interiørdesignere hjelper deg med boligstyling.
LOKAL MARKEDSFØRING
Unik lokal markedsføring av din bolig.
KARRIERE
Er du jakt etter ny jobb? Ta kontakt med oss.
KONTAKT
Trenger du hjelp med noe? Ikke nøl med å ta kontakt!