SELGE BOLIG

PRIORITERT TID

Vi lover deg vår tid. Megleryrket er definitivt et av de travleste yrkene man kan ha. Tiden eiendomsmegleren har til rådighet spiller derfor en svært essensiell rolle for om du kan forvente en kvalitativ tjeneste eller ikke. Meglerens tilstedeværelse er selvfølgelig svært utslagsgivende for hvordan du og dine interessenter opplever den personlige servicen og oppfølgningen. På grunn av vår unike tidsgaranti vil du føle deg prioritert. Garantert.

SMARTE ANNONSELØSNINGER

Bredde og presisjon. Gjennom boligannonsene ønsker vi bare å nå én person. Den som er villig til å betale mest for din bolig. Dette krever evnen til å kjennetegne målgruppen, kartlegge hvor den befinner seg og deretter å treffe den med maksimal effekt og nøyaktighet. Prospekt Eiendomsmegling har gjort dette til en kunstform. Vi kombinerer bredde og presisjon. Når teksten skrives. Når bildene velges. Og når det avgjøres hvilke medier boligen skal presenteres i. Vi har fremforhandlet svært fordelaktige avtaler med medier som gir din bolig best eksponering. Har du forresten noen gang tenkt på hvor stor del av boligannonsen som ofte brukes til direkte reklame for megleren? Våre annonser prioriterer din bolig og kun din bolig. Slik sikrer vi nok plass til både de beste bildene og den riktige teksten.

OPPLEVELSESRIKE VISNINGER

Sanselig. Det er på visningen det skjer. Her møtes førsteinntrykk og forventninger. Her brytes nysgjerrighet og skepsis. Dette er vår utfordring. Dette er vår hverdag. For Prospekt Eiendomsmegling er det viktig å gi interessentene det lille ekstra på hver eneste visning. Vi er opptatt av at potensielle kjøpere mottar like god personlig veiledning og oppfølging som du selv får. Målet er å snu tvil til trygghet, varsomhet til vilje, og på den måten skape et ønske om å bo akkurat her. I samarbeid med deg tilrettelegger vi for at boligen fremstår best mulig når den store dagen kommer. I dette ligger råd om hvordan boligen visuelt bør fremstå men også råd i forhold til det «atmosfæriske». Følelsen av rene lakener i et svalt soverom. Den lune duften av nytraktet kaffe på kjøkkenet. Et bad som visuelt innbyr til frisk velvære. Den trygge følelsen av et hjem. For å skape enda bedre resultater har vi ved behov tilgang til profesjonelle boligstylister. Våre samarbeidspartnere har også et bredt utvalg av eksklusivt møblement som passer perfekt til dine rom når den store dagen kommer. Derfor ønsker vi alltid velkommen til en hyggelig boligopplevelse.


FAGLIG EKSPERTISE

Et megleroppdrag er en krevende og komplisert prosess som innebærer mange og ulike arbeidsoppgaver. For å oppnå et best mulig resultat må hver av disse oppgavene beherskes til fingerspissene. I begynnelsen av prosessen utarbeider megleren all markedsføring på egenhånd. Her står grafisk og språklig ekspertise sentralt. Videre må eiendomsmegleren være en imøtekommende og svært kunnskapsrik vert under visningen. Når budrunden starter er det nøye oppfølging og dyktighet overfor interessentene som gjør utslaget. Og til sist, under transaksjons- og oppgjørsprosessen, er meglerens tekniske og faglige erfaring avgjørende for at transaksjonen skjer korrekt og ikke minst til avtalt tid. Ved å bruke Prospekt Eiendomsmegling overlater du alle disse oppgavene i de tryggeste hender. Vår bakgrunn fra eiendomsmeglerbransjen, men også fra salg, design og markedsføring, gjør at vi leverer maksimale resultater i hvert ledd - hver gang. Prospekt Eiendomsmegling samarbeider med oppgjørspartnere som har tusenvis av vellykkede oppgjør bak seg. Vi har også fri tilgang på faglig bistand fra advokater i Norges Eiendomsmeglerforbund. Derfor kan du føle deg trygg - hele veien igjennom.


KONTAKT OSS
BOLIGSTYLING
Interiørdesignere hjelper deg med boligstyling.
LOKAL MARKEDSFØRING
Unik lokal markedsføring av din bolig.
KARRIERE
Er du jakt etter ny jobb? Ta kontakt med oss.
KONTAKT
Trenger du hjelp med noe? Ikke nøl med å ta kontakt!